FPS Media

Provincialeweg 2c

5563 AH Westerhoven

Nederland


Email: info@fpsmedia.nl
Telefoon:
+31 6 55 78 00 00

Specialiteit

Livestreamen

Livestreamen is de manier om direct contact te leggen met uw publiek en hen te betrekken bij uw evenementen en presentaties. Bij FPS Media begrijpen we het belang van professionele livestreamdiensten en bieden we op maat gemaakte oplossingen om uw content tot leven te brengen en uw boodschap effectief over te brengen. Of het nu gaat om een webinar, een productlancering of een bedrijfspresentatie, onze expertise en technologische ondersteuning zorgen ervoor dat uw livestream een naadloze en indrukwekkende ervaring wordt voor uw kijkers.

Waarom zou je een livestream overwegen?

  • Event livestreams:

    Met het livestreamen van een event kan je geintresseerden toch laten deelnemen.

    Knop
  • Activerende livestreams:

    Livestreams die je publiek aanmoedigen tot actie, vergelijkbaar met activerende podcasts, bieden een interactieve ervaring die kijkers inspireert tot het implementeren van nieuwe ideeën en strategieën. Denk aan stimulerende gesprekken met experts, het delen van praktische tips en motiverende verhalen van anderen.

  • Informerende livestreams:

    Livestreams kunnen dienen als een krachtig educatief middel, waarbij diepgaande analyses, interviews met experts en nieuwsupdates worden gedeeld om kijkers te informeren over relevante onderwerpen binnen hun vakgebied of interessegebied.

  • Brand livestreams:

    Livestreams bieden een uitstekende gelegenheid om het merk van je bedrijf te versterken en je publiek te betrekken bij je waarden en missie. Dit kan worden bereikt door gesprekken met oprichters of leiders binnen het bedrijf, het delen van verhalen over de geschiedenis en cultuur van het merk, en het bieden van exclusieve kijkjes achter de schermen.

  • Kennis livestreams:

    Livestreams kunnen worden gebruikt om specifieke kennis of expertise te delen met je publiek. Dit omvat diepgaande discussies, educatieve series en aanbevelingen voor verdere studie, allemaal gepresenteerd in real-time voor een directe interactie met kijkers.

  • Entertainment livestreams:

    Livestreams bieden een platform voor entertainment, met grappige gesprekken, recensies en discussies. Met verhalende series die kijkers vermaken en laten ontspannen.

  • Social livestreams:

    Livestreams kunnen worden gebruikt om sociale interactie en verbinding tussen kijkers te bevorderen. Denk aan live vraag-en-antwoordsessies, community-evenementen en kansen voor kijkers om hun eigen verhalen en ervaringen te delen.

Met deze punten als richtlijn kun je livestreams maken die aansluiten bij de behoeften en interesses van je publiek binnen elk van deze categorieën.

Een camera staat op een statief in een zandveld.

"livestremen bied veel voordelen"

Livestreamen biedt veel voordelen voor de zakelijke markt. Het stelt bedrijven in staat om een wereldwijd publiek te bereiken zonder fysieke beperkingen, waardoor evenementen en presentaties toegankelijk zijn voor iedereen met internet. Daarnaast zorgt real-time interactie met het publiek voor meer betrokkenheid. Het elimineert veel kosten van fysieke evenementen, zoals locatie en reis, en biedt een krachtig marketinginstrument om producten te lanceren en merkverhalen te delen.


Livestreaming kan ook direct bijdragen aan de verkoop door live productdemonstraties. Het creëert een gevoel van transparantie en vergroot het vertrouwen van klanten en partners. Bovendien is het een effectief middel voor training en educatie van werknemers en klanten.


Door livestreaming kunnen bedrijven zich onderscheiden van de concurrentie en hun innovatieve capaciteiten laten zien. Het biedt ook mogelijkheden voor netwerkuitbreiding door wereldwijde deelname aan evenementen. Kortom, livestreaming is een moderne, flexibele en kostenefficiënte manier om te communiceren, te promoten, te verkopen en te onderwijzen, wat het tot een waardevol instrument maakt in de hedendaagse digitale markt.

Uitleg over proces

1. Aanvraag van de klant

Dit is het beginpunt waar de klant contact opneemt met ons team en hun wensen, doelstellingen en budget voor het livestreamproject bespreekt.

2. Brainstormen en conceptontwikkeling

We komen samen om ideeën te genereren die aansluiten bij de doelstellingen van de klant en ontwikkelen een concept dat effectief de boodschap van de klant overbrengt naar het beoogde publiek.

3. Format en inhoud bepalen

Op basis van het gekozen concept wordt het format van de livestream bepaald, evenals de inhoud die zal worden behandeld. Dit omvat het identificeren van mogelijke gasten, onderwerpen en de structuur van de livestream.

4. Scripting

Na het bepalen van het format en de inhoud, wordt een script geschreven voor de livestream. Dit omvat de introductie, gespreksonderwerpen en eventuele andere inhoud die moet worden opgenomen.

5. Pre-productie

Dit omvat het plannen van alle aspecten van de productie, zoals het plannen van de livestreamsessies, het regelen van eventuele interviews of gastoptredens, en het voorbereiden van eventuele andere benodigdheden.

6. Opname

Tijdens deze fase worden alle livestreamsessies gehouden volgens het script en de planning.

7. Post-productie

Na de livestreamsessies begint het bewerkingsproces. Dit omvat het monteren van de livestream, het toevoegen van eventuele andere elementen en het verwerken van eventuele wijzigingen op basis van feedback.

8. Review en feedback

De eerste versie van de livestream wordt aan de klant voorgelegd voor feedback. Eventuele wijzigingen worden doorgevoerd op basis van de feedback van de klant.

9. Afwerking en levering

Na goedkeuring van de klant wordt de livestream afgewerkt en klaargemaakt voor distributie. Dit omvat het uploaden naar het gekozen livestreamplatform en het publiceren van de livestream.

Share by: